• treci
  • prvi
  • peti
  • tri
  • Cetvrti
Novo programsko rešenje za evidenciju berbe voća i skladištenje u hladnjaču
četvrtak, 11 avgust 2011 13:02

Pušten je u rad sistem za praćenje berbe voća i skladištenje u hladnjaču u firmama "Rudnap agrar" i  "Vlabons group". Sistem koristi najnovije ručne računare firme PSION Omnii XT10 u kombinaciji sa stacionarnim računarom (ažuriranje podataka omogućeno putem  web servisa). Rad se zasniva na osnovnim šifarnicima (sorte, palete, komore, table sa zasadima, predradnici, poslovni partneri). Softver omogućava štampanje etiketa za palete sa barkodom putem termalnog printera TSC TTP-247, fakturisanje kupcima i dobijanje različitih vrsta izveštaja: zauzeće kapaciteta komora, lager lista sorti po komorama, po zasadima, po predradnicima odgovornim za berbu,...

Opširnije...
 
Ministar zdravlja potpisao rešenje o sertifikaciji
petak, 10 jun 2011 08:07

Dana 09.06.2011. ministar zdravlja prof. dr Zoran Stanković potpisao je rešenje o usaglašenosti softvera "Alfasoft  medicinski paket" sa funkcionalnim i tehnološkim zahtevima za uspostavljanje integrisanog zdravstvenog informacionog sistema. Pročitajte rešenje i zapisnik koji su tom prilikom doneti.

 
Novi softver u apoteci
četvrtak, 09 jun 2011 06:33

U apoteci u rumskom Domu zdravlja funkcioniše novi AlfaSoft softver za apoteku koji uz maksimalno automatizovane procese povećava efikasnost rada u apoteci.Ostvarena je veza sa elektronskim kartonom koji popunjavaju lekari pa se recepti prenose u elektronskoj formi u apoteku. U toku sledeće nedelje pušta se u probni rad novi Alfasoft softver za laboratoriju koji će omogućiti prenos uputa i rezultata analiza između elektronskog kartona i laboratorije u elektronskoj formi. Lekar unosi uput za laboratoriju u elektronski karton, a rezultati analiza se upisuju direktno u elektronski karton pa ih lekar vidi i bez pisanog izveštaja iz laboratorije. Sistem je povezan sa 3 uređaja za biohemijske i hematološke analize koji funkcionišu u laboratoriji Doma zdravlja.

 
Nova adresa Alfasoft-a
ponedeljak, 18 april 2011 00:00

Od ponedeljka, 18.04.2011. naše preduzeće nalazi se na novoj adresi u Rumi, ulica Glavna broj 89. Svi kontakt podaci (telefon,fax) ostali su nepromenjeni. Posetite nas!

 
Alfa pomagala
utorak, 15 mart 2011 14:09

Naše najnovije softversko rešenje razvijeno je sa ciljem podrške poslovanju apotekarskih ustanova i ortopedskih kuća.

 
Softver za mobilne računare
četvrtak, 12 maj 2011 11:20

U bogatoj ponudi softvera AlfaSoft-a nalaze se i programski paketi za mobilne računare. PsionTeklogix mobilni računari u kombinaciji sa našim softverom predstavljaju odlično rešenje za unapređenje Vašeg poslovanja.Pogledajte prezentaciju rešenja za kurirske službe.

 
Sertifikacija
četvrtak, 24 mart 2011 14:04

Dana 24.03.2011. Alfasoft Medicinski paket uspešno je prošao sertifikaciju Ministarstva zdravlja. Komisija utvrdila da naš softver ispunjava tehnološke i funkcionalne zahteve propisane pravilnikom za uspostavljanje integrisanog zdravstvenog informacionog sistema.

 
Alfasoft Medicinski paket
utorak, 15 mart 2011 07:42

AlfaSoft medicinski paket je skup programa za zdravstvene ustanove u okviru primarne zdravstvene zaštite. Svaki od programa može da funkcioniše zasebno, ali je osnovna snaga ovog sistema u povezivanju modula i maksimalnoj automatizaciji poslovanja zdravstvene ustanove.
Sistem se oslanja na podatke koje Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) daje kroz šifarnike na svom portalu. U potpunosti poštuje sve preporuke RZZO.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 9