• treci
  • prvi
  • peti
  • tri
  • Cetvrti
Mirnovec Pirotehnika - Sremska Mitrovica
nedelja, 08 februar 2015 09:45

Mirnovec Pirotehnika je preduzeće koje je osnovano 1993. godine, a svojim uspešnim radom  je sinonim za vatromete i zabavnu pirotehniku u ovom delu Evrope. Skladišni prostor, distribucija i maloprodajni objekti potpuno su obuhvaćeni prilagođenim informacionim sistemom razvijenim u našem preduzeću. Preko 90 maloprodajnih objekata u realnom vremenu preuzima i šalje podatke na cloud server. U svakom trenutku menadžeri prodaje iz direkcije firme imaju uvid u trenutno stanje lagera svake maloprodaje kao i informacije o prometu maloprodajnog objekta u realnom vremenu. Maloprodajni objekti su opremljeni fiskalnim printerima (GP550) našeg dugogodišnjeg partnera Galeb Group-a.

 
Najkorisniji igrač za 2014. godinu
subota, 10 januar 2015 13:15

U okviru sprovedene ankete među zaposlenima izabrani su najkorisniji igrači kompanije Alfasoft za 2014. godinu.

1.nagrada Ivica Zrnić

2.nagrada Stevica Jankovski

3.nagrada Danilo Bokić

 
Sertifikat bonitetne izvrsnosti Bisnode dodeljen Alfasoft-u!
ponedeljak, 08 decembar 2014 10:15

Prestižno priznanje o najvišem razredu bonitetne izvrsnosti dodeljeno je našoj kompaniji. Sertifikat potvrđuje da AlfaSoft ispunjava kriterijume Bonitetne izvrsnosti u 2014. godini i spada u sam vrh privrednih društava u Srbiji koji su ovlašćeni za upotrebu statusa AAA kao simbola bonitetne izvrsnosti.

Po evropskom modelu za poslovnu izvrsnost koji je razvila European Foundation for Quality Management (1992), a na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom prethodnih godina, naša kompanija je zadovoljila kriterijume za sertifikaciju, i  pripada grupi Bonitetne izvrsnosti AAA.

Metodologija razvrstava preduzeća prema kriterijumima u više nivoa rejtinga.

Svega 618 poslovnih subjekata u Srbiji  je zadovoljilo međunarodne kriterijume, a samim tim steklo mogućnost da dobije Sertifikat izvrsnosti poslovanja. Reč je o međunarodnoj sertifikaciji (međunarodni sertifikat), najuspešnijih preduzeća u Evropi koja se sprovodi duže od 20 godina i prisutna je u 19 zemalja.

Evropski model za ocenu poslovne izvrsnosti  preduzeća (1992) se sastoji od sledećih elemenata:

1.Liderstvo 6.Zadovoljenje zaposlenih
2.Upravljanje zaposlenima 7.Zadovoljenje kupca
3.Politika i strategija 8.Uticaj na društvo
4.Resursi 9.Poslovni rezultati (uspešnost, likvidnost,
5.Procesi odgovorno poslovanje, finan.sposobnost)

Prvih pet kriterijuma predstavljaju mogućnosti, a preostala četiri kriterijuma predstavljaju rezultate. Rezultati ukazuju na činjenicu šta je preduzeće postiglo, a mogućnosti pokazuju kako su postignuti rezultati ostvareni. Metodologija izračunavanja jedinstvena je za sva tržišta Evrope (jedinstveni način vrednovanja partnera u EU), priznata u svetu i statistički 86% tačna.

Ovaj model ima za cilj unapređenje organizacije preduzeća i potvrda je evropskog kvaliteta kompanije.

Sertifikat u PDF formatu

Izveštaj bonitetne izvrsnosti

 
Fixa Shoes - implementacija programa za praćenje proizvodnje
ponedeljak, 08 decembar 2014 09:14

Fixa Shoes je proizvodna firma sa sedištem u Rumi. Ovaj partner se bavi proizvodnjom kvalitetne obuće radi izvoza u države EU. U završnoj fazi je implementacija informacionog sistema koji smo razvili po zamislima Fixa Shoes. Softver omogućava evidenciju ostvarene proizvodnje po radnim nalozima i praćenje efikasnosti rada zaposlenih po proizvodnim linijama. Drugi segment koji softver pokriva je magacinsko poslovanje, a treći praćenje evidencija obaveza po fakturama dobavljača. Pristup delovima sistema je moguć i preko web browser-a.

 
LP-Gas - implementacija softvera (analitika potrošača)
ponedeljak, 08 decembar 2014 08:25

Sa firmom LP-Gas iz Beograda smo ugovorili implementaciju softvera koji će omogućiti brzo i lako evidentiranje utroška i fakturisanje isporučenog prirodnog gasa i praćenje finansijskog stanja potrošača sa svim dodatnim potrebnim funkcionalnostima. Implementacija informacionog sistema je u zavšnoj fazi.

 
Klanica Milosavljević Petlovača - implementacija programa za proizvodnju i preradu mesa
ponedeljak, 08 decembar 2014 09:45

U postupku smo implementacije softvera za porodičnu mesno-prerađivačku firmu u Petlovači. Softver će omogućiti praćenje proizvodnje preko radnih naloga i to od otkupa stoke do krajnjih proivoda. Praćanje proizvodnje po radnim nalozima kroz naš AlfaSoft Biznis daje mogućnost da se prate troškovi proizvodnje. Sistem integriše magacinsko poslovanje i pratiće se stanje materijala, pouproizvoda i proizvoda. Kroz naš softver će se pratiti i prodaja u veleprodaji i u sistemu maloprodajnih objekata koje firma ima. Računovodstvo će maksimalno automatizovano knjižiti poslovne promene u sistemu. Očekuje se završetak prve faze implementacije do kraja 2014.godine.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 08 decembar 2014 09:50
 
Vodovod Ruma - dorada softvera
ponedeljak, 08 decembar 2014 08:35

U toku oktobra meseca izvršili smo doradu softvera tako da je sada praćenje Ugovora o reprogramu duga mnogo lakše. U završnoj fazi je dorada softvera da bi se pratilo angažovanje ljudi i sredstava po radnim nalozima.

 
Karin Komerc Novi Sad - dorada softvera
ponedeljak, 08 decembar 2014 08:05

Kod ovog velikog partnera doradili smo softver i omogućili da se na „betonjerci“ podaci sa kolskih vaga prenose direktno na dokumente ulaza i izlaza materijala i gotovih proizvoda i da budu automatski dostupni računovodstvu.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 9