• treci
  • prvi
  • peti
  • tri
  • Cetvrti
Ministar zdravlja potpisao rešenje o sertifikaciji
petak, 10 jun 2011 08:07

Dana 09.06.2011. ministar zdravlja prof. dr Zoran Stanković potpisao je rešenje o usaglašenosti softvera "Alfasoft  medicinski paket" sa funkcionalnim i tehnološkim zahtevima za uspostavljanje integrisanog zdravstvenog informacionog sistema. Pročitajte rešenje i zapisnik koji su tom prilikom doneti.

 
Novi softver u apoteci
četvrtak, 09 jun 2011 06:33

U apoteci u rumskom Domu zdravlja funkcioniše novi AlfaSoft softver za apoteku koji uz maksimalno automatizovane procese povećava efikasnost rada u apoteci.Ostvarena je veza sa elektronskim kartonom koji popunjavaju lekari pa se recepti prenose u elektronskoj formi u apoteku. U toku sledeće nedelje pušta se u probni rad novi Alfasoft softver za laboratoriju koji će omogućiti prenos uputa i rezultata analiza između elektronskog kartona i laboratorije u elektronskoj formi. Lekar unosi uput za laboratoriju u elektronski karton, a rezultati analiza se upisuju direktno u elektronski karton pa ih lekar vidi i bez pisanog izveštaja iz laboratorije. Sistem je povezan sa 3 uređaja za biohemijske i hematološke analize koji funkcionišu u laboratoriji Doma zdravlja.

 
Softver za mobilne računare
četvrtak, 12 maj 2011 11:20

U bogatoj ponudi softvera AlfaSoft-a nalaze se i programski paketi za mobilne računare. PsionTeklogix mobilni računari u kombinaciji sa našim softverom predstavljaju odlično rešenje za unapređenje Vašeg poslovanja.Pogledajte prezentaciju rešenja za kurirske službe.

 
Sertifikacija
četvrtak, 24 mart 2011 14:04

Dana 24.03.2011. Alfasoft Medicinski paket uspešno je prošao sertifikaciju Ministarstva zdravlja. Komisija utvrdila da naš softver ispunjava tehnološke i funkcionalne zahteve propisane pravilnikom za uspostavljanje integrisanog zdravstvenog informacionog sistema.

 
Alfasoft Medicinski paket
utorak, 15 mart 2011 07:42

AlfaSoft medicinski paket je skup programa za zdravstvene ustanove u okviru primarne zdravstvene zaštite. Svaki od programa može da funkcioniše zasebno, ali je osnovna snaga ovog sistema u povezivanju modula i maksimalnoj automatizaciji poslovanja zdravstvene ustanove.
Sistem se oslanja na podatke koje Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) daje kroz šifarnike na svom portalu. U potpunosti poštuje sve preporuke RZZO.

Opširnije...
 
Nova adresa Alfasoft-a
ponedeljak, 18 april 2011 00:00

Od ponedeljka, 18.04.2011. naše preduzeće nalazi se na novoj adresi u Rumi, ulica Glavna broj 89. Svi kontakt podaci (telefon,fax) ostali su nepromenjeni. Posetite nas!

 
Alfa pomagala
utorak, 15 mart 2011 14:09

Naše najnovije softversko rešenje razvijeno je sa ciljem podrške poslovanju apotekarskih ustanova i ortopedskih kuća.

 
Implementacija softvera u JP Vodovod Ruma
sreda, 02 mart 2011 00:00

U toku je implementacija poslovnog softvera u javnom preduzeću "Vodovod" iz Rume.Naš informacioni sistem "Alfasoft Biznis" integrisaće sve delove ovog preduzeća u jednu celinu putem modula za magacinsko poslovanje, analitiku potrošača, računovodstvo, opšti sektor itd.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 9