Nagrade i priznanja - Diskobolos

***

Na  MEDJUNARODNOM proglašenju najkvalitetnijih informaciono komunikacionih tehnologija DISKOBOLOS 2007,  održanom 18.12.2007. godine  u hotelu Interkontinental u Beogradu u organizaciji Jedinstvenog informatičkog saveza Srbije,  ALFASOFT-u iz Rume je dodeljeno POSEBNO PRIZNANJE za INFORMACIONI SISTEM JAVNOG PREDUZEĆA ZA DISTRIBUCIJU PRIRODNOG GASA "INGAS" INĐIJA za oblast "FINANSIJE".
U konkurenciji velikog broja preduzeća, u oblasti finansija samo 7 preduzeća je ušlo uži krug nominovanih za glavnu nagradu, i to su:
- NIS PETROL OD Jugopetrol Beograd Naziv dela: Automatizacija procesa avansne proizvodnje
- IPR Zagreb d.o.o. Naziv dela: IPR Bank Kiosk
- Alfasoft, Ruma Naziv dela: " Informacioni sistem javnog preduzeca za distribuciju prirodnog gasa \"INGAS\" Indjija "
- Citadela d.o.o.  Naziv dela: Internetska aplikacija
- Beogradska berza,Beograd Naziv dela: BELEX - Informacioni sistem za trgovanje hartijama od vrednosti na Beogradskoj berzi
- Energoprojekt – Energodata, Beograd Naziv dela: Web aplikacija pracenje i evidencija sluzbenih putovanja
-HCP d.o.o., Kruševac Naziv dela: Fiskalna kasa INTEGRA

U saradnji sa predstavnicima vlade, privrednih komora, informatičkih društava, privrede i inostranih experata, ovogodišnji žiri je odlučio da u oblasti "FINANSIJE"  nominuje i dodeli priznanje ALFASOFT-u iz Rume za informacioni sistem koji omogućava finansijsko praćenje analitike potrošača gasa sa integrisanim grafičkim prikazom gasovodne mreže i lokacije potrošača u Opštini Indjija.
AlfaSoft iz Rume je jedina firma iz Srbije koja je pored stranih kompanija  i domaćih velikih kompanija iz Beograda i Novog Sada   dobila ovu prestižno medjunarodno priznanje.

Zahvaljujemo se svima na cestitkama na postignutom uspehu, a posebno načelnicima Opštinske uprave Ruma i Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova u Novom Sadu.