IT Servis & Prodaja

Ukoliko imate dodatnih pitanja pozovite nas

bg1

IT Servis & Prodaja

Naša usluga IT servisa i prodaje je vaš prvi izbor za sve što se tiče informacionih tehnologija. Sa stručnim timom inženjera i prodajnih stručnjaka, nudimo širok spektar usluga koje uključuju tehničku podršku, nabavku hardvera i softvera, kao i sveobuhvatno rešenje za vaše IT potrebe.

Naš cilj je da vam pružimo potpunu podršku i zadovoljimo sve vaše IT potrebe, osiguravajući da vaše poslovanje funkcioniše bez problema.

Prodaja hardvera i softvera: Ponosni smo na našu široku ponudu kvalitetnog hardvera i softvera vodećih brendova, kako bismo osigurali da imate pristup najboljim rešenjima za vaše poslovanje. Takođe nudimo savetovanje prilikom odabira tehnoloških rešenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Instalacija i konfiguracija: Naš tim stručnjaka vam pruža usluge instalacije i konfiguracije kako biste bili sigurni da vaši novi sistemi rade optimalno od samog početka.

Benefiti naših proizvoda

Otkrijte kako možemo unaprediti vaše poslovanje.

Iskusni serviseri

Naš stručni tim rešava sve vaše IT izazove, bez obzira da li su u pitanju softverski problemi ili hardverski nedostaci.

Pouzdanost

Obezbeđujemo pouzdane proizvode i usluge prilagođene vašim potrebama. Uvek smo tu da vam pomognemo, bez obzira na zahteve.

Kako mogu kontaktirati vaš tim za tehničku podršku?

Naš tim tehničke podrške je dostupan putem telefona ili emaila.

Nudimo proizvode vodećih brendova u industriji, uključujući Dell, HP, Microsoft, Adobe i mnoge druge.

Da, naš tim inženjera može pružiti usluge instalacije, konfiguracije i integracije kako biste osigurali da vaši IT sistemi rade besprekorno.